Over

GL Painting

Bij GL Painting kunt u terecht voor de meest uiteenlopende schilderwerken, binnen én buiten. Onze creaties sieren huizen en appartementen doorheen heel België. Wij voltooien werken bij privépersonen, bedrijven, openbare en kerkelijke instanties. Ook voor het behangen van uw woning en andere decoratiewerken kunt u bij ons terecht.

Diensten

Schilderwerken

Kwaliteit steeds voorop

Met onze kennis van zaken en jarenlange ervaring, brengen wij alle schilderwerken tot een goed einde. U kunt bij ons terecht voor zowel werken die binnen als buiten dienen te gebeuren. Bent u op zoek naar een schilder die uw dromen realiseert op vlak van afwerking en die u adviseert bij de keuze van kleur en materiaal? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Behangen

Behang plaatsen vraagt vakwerk

Bent u aan het bouwen, verbouwen of renoveren en op zoek naar een professioneel team voor het behangen van uw muren? Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten behangwerken. Steek uw muren in een nieuw jasje en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

GL Painting

Schilder- en decoratiewerken

Over ons


GL Painting is al meer dan 20 jaar een term op het gebied van schilder- en decoratiewerken. Duurzame en kwalitatieve projecten afleveren staat bij ons centraal, daarom werken we voornamelijk met hoogwaardige materialen. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing om uw dromen te realiseren.

Contact

Wilt u graag meer weten over ons bedrijf? Contacteer ons dan gerust.

We bekijken samen uw plannen, gaan dieper in op uw mogelijkheden en stellen een gedetailleerde offerte op.

Bel vrijblijvend 0475 73 78 05